Villkor och information

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av:

Borrabo Permakultur AB

Trävattna Borrabo 1

521 56 Floby


Organisationsnummer:558091 -9123

Telefonnummer: 0515-45021

E-postadress: webshop@borrabo.se

Betalning och priser


Vi erbjuder följande betalsätt:


Kortbetalning via Stripe

Direktbetalning till vårt bankkonto, se info på föregående sida


Vi erbjuder följande leveransmetoder:


Leverans

Vi packar och skickar paket med upp till två böcker på måndagar och torsdagar och skickar dem med Postnord. De kan ibland ta upp till 10 dagar på sig att leverera boken, men för det mesta tar det bara 2-3 arbetsdagar.


Om du vill köpa mer än två böcker måste du kontakta oss via order@borrabo.se Vi väljer då den leverantör som är billigast i just ditt fall, det kan handla om Postnord, DHL eller Schenker och vi kontaktar dig för att få ditt godkännande av fraktkostnaden innan vi skickar paketet.


Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då Postnord, DHL eller Schenker inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.


Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

14 dagars öppet köp


Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalförpackningen eller motsvarande.


Returer skickas till:

Borrabo Permakultur AB

Trävattna Borrabo 1

521 56 Floby

Återbetalning


Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för boken snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot boken i retur. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka boken.


Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy


När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.


Nya GDPR-lagen


Vi sparar följande persondata om våra kunder:


Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Adress, Postnummer, Ort, Land.


Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.